Orez "mexican"

de vero_closca in Mancaruri de post, 6 Mai 2010 | 8293 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g amestec congelat de legume mexicane
  • o ceasca orez spalat in mai multe ape
  • 4 cesti supa de legume fierbinte
  • cateva fire de sofran
  • o capatana usturoi
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez "mexican":

intr-o cratita cu fundul gros pui cateii de usturoi sa se caleasca in uleiul de masline.

cand devin aurii,adaugi orezul si calesti pana devine transparent,

pui firele de sofran inmuiate in supa de legume,adaugi legumele congelate si calesti 2-3 minute,apoi stingi cu supa,adaugand pe rand,cate o ceasca.

potrivesti de sare si piper si lasi orezul la loc cald sa infloreasca.

servesti orezul ca atare in zilele de post sau ca garnitura la fripturi.

pofta mare!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez "mexican"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

vero_closca 1

06.05.2010, 15:54

te astept cu placere,medi!

susu 1

08.05.2010, 15:02

susu 1

07.11.2014, 18:46

Astazi l-am facut, il aveam de mult la fav. A iesit o nebunie, l-am inbunatatit cu ce-mi place mie si anume condimente: curry, garam masala, turmeric, etc si un piept de pui tras la tigaie, minunat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste de orez cu pesmet