Orez negru prăjit cu ou

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2012 | 6733 vizualizari

COMENTARII (21)

laura_n 1

09.12.2012, 16:03

super faina reteta!

Mitinita 1

09.12.2012, 16:05

orezul negru e cel salbatic? foarte bine arata,pe placul meu

Ina 1

09.12.2012, 16:07

ce bine arata! Imi place orezul indiferent de tip si mod de preparare

Satisfyyourcravings 1

09.12.2012, 16:12

Mitinita, n-aş putea sa-ți spun exact dacă este cel sălbatic. L-am cumpărat dintr-un supermarket chinezesc și scrie doar că este negru. Că este altă specie sau este sălbatic nu știu, dar este foarte bun la gust și se gătește la fel de repede precum cel clasic.

Satisfyyourcravings 1

09.12.2012, 16:13

Ina, și mie îmi place orezul foarte mult!

Zamfira 1

09.12.2012, 16:14

o bunatate! arata fff fain!>D<

Zamfira 1

09.12.2012, 16:15

Mitinita 1

09.12.2012, 16:23

Atunci nu o fi cel salbatic,ca ala parca se face tare greu. Nu cred ca am mancat din asta

MotanLaOale 1

09.12.2012, 16:31

laura_n 1

09.12.2012, 16:32

Adina ))

laura_n 1

09.12.2012, 16:32

cel salbatic este pestrit

Mitinita 1

09.12.2012, 16:47

Lau 1

09.12.2012, 16:57

bun

andreea_angelo 1

09.12.2012, 17:04

Bya Ralu 1

09.12.2012, 17:25

vin sa pap si eu

Merisor 1

09.12.2012, 17:29

Ce bine arata!

jolygina 1

09.12.2012, 18:17

ce bun

Rocsi 1

09.12.2012, 19:30

Sim0na 1

09.12.2012, 20:43

delicios

adry88 1

09.12.2012, 21:03

ANNA_46 1

10.12.2012, 00:46

Mmm......ce bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere