Orez salbatic-garnitura

de kamy in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2011 | 46965 vizualizari

 

Cel mai bun orez pe care l-am mancat pana acuma...consistenta e deosebita...super bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez salbatic
  • 2 cani apa
  • 1 lg.vegeta de pui
  • 1 lg.curry
  • 1 lg.unt
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez salbatic-garnitura:

Se pune apa la fiert.

Se spala bine orezul,se scurge,iar cand apa fierbe,se pune in apa,impreuna cu condimentele.Lasam sa fiarba acoperit la foc mic si cand vedem ca orezul e aproape de nivelul apei,adaugam un cub de unt,amestecam,oprim focul,punem o hartie peste tuci dupa care,capacul.Lasam asa 10-15 min.ca orezul sa traga tot lichidul,dupa care il aeram(amestecam usor sa prinda aer)si il servim.

Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

ideal ar fi sa folositi un tuci emailat sau o craticioara teflonata,ca sa nu aveti surpriza sa se prinda orezul.

2

lg=lingurita

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez salbatic-garnitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere