Orez-Pilaf

de nadea68 in Mancaruri de post, 11 Dec 2013 | 3630 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana orez
  • 2 cani apa
  • o ceapa
  • piper
  • ulei de masline
  • un cub vegeta
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez-Pilaf:

Intr-o tigaie calim ceapa taiata marunt.Cand e transparenta adaugam orezul si amestecam.Lasam pe foc cateva minute.

Adaugam apa si vegeta.

Lasam la fiert pana cand orezul e gata.Adaugam piper si patrunjel.

Pofta buna!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez-Pilaf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume mexicane