Osso Bucco

de lili2010 in Vita, 5 Mar 2011 | 6892 vizualizari

 

Cel mai simplu "Osso bucco".Este prima oara cand il fac dar am fost foarte incantata de gustul lui.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de rasol de mânzat cu os
  • 4morcovi
  • 2cepe
  • 2catei de usturoi
  • 400g rosii decojite
  • 1 cub de supa Maggi
  • 250ml de vin alb
  • ulei,faina,sare si piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Osso Bucco:

Bucatile de carne se spala,se usuca,se dau prin faina si se pun in tigaie cu ulei sa se rumeneasca.

Se toaca ceapa julien,morcovii rondele,cateii de usturoi grosier

Intr-o cratita,se pun la calit cepele pentru cateva minute,se adauga apoi rondelele de morcovi si usturoiul tocat.Lasam cateva minute sa se caleasca si adaugam rosiile decojite.

Amestecam si lasam la foc mediu 10 minute.

Adaugam cubul de supa diluat intr-o cana de apa.Asezonam cu sare si piper si adaugam vinul si carnea.

Acoperim cratita si fierbem la foc mic aproximativ doua ore.Verificam din cand in cand .La sfarsit,adaugam patrunjel proaspat tocat.

Se serveste simplu sau acompaniat de paste,orez sau piure de cartofi.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Osso Bucco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel in vin