Ostropel de peste

de elucubratiiculinare in Peste, 23 Mar 2018 | 10280 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste (crap, caras, platica, rosioara, etc)
  • 2 conserve cu rosii
  • 2 capatani usturoi
  • 100 ml apa
  • 100 ml vin alb
  • 1 lingurita cimbru
  • 50 ml ulei
  • 50 g faina
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de peste:

Se curata pestele, se spala si se taie in bucati potrivite. Se condimenteaza cu sare si piper. Se tavaleste prin faina si se prajeste in ulei incins pe ambele parti. Se scoate si se pastreaza la cald. In uleiul in care am prajit pestele, calim usturoiul tocat marunt si adaugam rosiile tocate marunt (chiar se pot pune in blender). Adaugam vinul, apa si cimbrul si lasam sa fiarba ~ 5 minute. Pestele se pune si el in cratita sa fiarba impreuna cu sosul pentru alte 5 minute. Condimentam cu sare si piper.
Servim fierbinte cu patrunjel verde tocat marunt. Se poate servi cu mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]