Ostropel din pulpa de porc

de Ina in Porc, 6 Noi 2012 | 21040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g. pulpa de porc
  • o ceapa
  • 500 ml suc de rosii
  • o capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde, tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel din pulpa de porc:

Tocam ceapa marunt si o calim usor in foarte putin ulei. 

Pulpa de porc se taie bucatele mici si se opareste in apa clocotita, apoi se pun bucatelele in tigaie, peste ceapa calita usor. Dupa cca doua minute adaugam o cana cu apa  fierbinte ( cat sa cuprinda bine carnea ) si un praf de sare si lasam sa fiarba bine carnea.

Cand carnea este aproape fiarta si apa scazuta la jumatate  adaugam 500 ml suc de rosii si asezonam totul cu piper si multe felii de usturoi . Lasam pe foc sa clocoteasca inca 10 minute, apoi oprim focul si adaugam patrunjel tocat . 

Mamaliguta se preteaza de minune, la astfel de gustare  :-bd

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel din pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]