Ou ochi cu aperitiv

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2015 | 3431 vizualizari

 

Pentru "Saptamana barbatilor care gatesc" am pregatit un aperitiv simplu si rapid. Probabil ca trebuia mai multa carne, asa cum le place barbatilor, in general.

 

INGREDIENTE

  • o felie circulara de ardei rosu;
  • un ou;
  • doua frunze de salata Lollo;
  • o rosie;
  • 8 felii de castravete Fabio;
  • 3 felii de salam rustic;
  • 3 felii de branza de vaca;
  • sare;
  • tigaie unsa cu ulei pentru prajirea oului.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ou ochi cu aperitiv:

Se spala ardeiul si se taie o felie circulara din el, indepartand semintele. Se aseaza in tigaia unsa cu uleiul incins. 

Oul se sparge intr-un castron, apoi se pune in interiorul feliei de ardei si se da cu sare.

Pe o farfurie se aseaza jumatatea superioara a frunzelor de salata dupa ce au fost spalate.

Rosia se spala, se taie pe jumatate, se elimina cotorul, apoi se taie fiecare jumatate in cate 4 felii si se aseaza peste salata.

Cand oul este gata, se scoate pe o farfurie.

Castravetele se spala si taie 8 felii, care se aseaza intre feliile de rosii.

Se transfera oul peste salata, in mijlocul farfuriei.

In spatiile ramase goale pe farfurie, se adauga 3 felii de branza de vaca si 3 felii de salam.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ou ochi cu aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv a la Motan