Oua de Pasti

de ana in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2010 | 6235 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua
  • vopsea 
  • ulei 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de Pasti:

Spalam bine ouale cu detergent apoi le punem la fiert.Dupa ce le fierbem le coloram conform instructiunilor dupa pachet .Daca nu au luciu la pachet le stergem cu un servetel imbibat in ulei.

Nu am facut fotografii la tot procedeul ,am uitat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de Pasti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

„Pizza altfel”, pe blat de cartofi  – Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

la 15:08

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu carnati