Oua de prepelita pe smantana

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2015 | 2775 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 linguri smantana grasa de casa
  • 9 oua prepelita
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de prepelita pe smantana:

Intr-un vas de ceramica am pus smantana, iar deasupra ouale de prepelita. Am sarat si piperat si am dat vasul la cuptor pentru cca 10 minute. Cand a fost gata, am lasat sa se racoreasca putin, apoi am presarat branza sarata de oaie si am mancat cu paine de casa.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de prepelita pe smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budincă ţărănească - aperitiv