Oua romanesti cu salam prajit

de elena1988 in Aperitive / Garnituri, 2 Mar 2011 | 8670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • salam feliat subtire
  • apa
  • 2 linguri de otet
  • putina branza de oaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua romanesti cu salam prajit:

Punem intr-o tigaie cam 2- cani mari de apa, putina sare si otetul, cand incepe sa fiarba punem ouale, lasam asa pana se fac, prajim salamul, punem in farfurie ouale si deasupra branza rasa, si langa salamul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua romanesti cu salam prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]