Oua Rossini

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 23 Noi 2009 | 4764 vizualizari

 

O altfel de reteta cu oua.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 50 gr telemea
  • 50 gr unt
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua Rossini:

Se bat albusurile spuma cu putina sare, dupa care se aseaza in tava unsa cu unt. Se niveleaza si se fac patru adancituri cu lingura. Se presara putina telemea rasa, se aseaza galbenusurile si se presara restul de telemea rasa pe toata suprafata. Se presara si restul de unt taiat in cubulete si se da la cuptor pentru aprozimativ 15 minute.

TIPS-URI

1

Eu am lasat galbesurile in coaja de ou dupa ce am scurs albusurile, asa ca le-am putut manevra mai bine.

2

Ungeti bine forma cu unt, altfel albusul se va lipi de vas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua Rossini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta la tigaie cu aluat de cartofi si umplutura delicioasa, de nu-ti mai doresti altceva la masa