Oua umplute

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2011 | 10632 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 50 g unt
  • ulei
  • o lingurita mustar
  • 200g pate de porc
  • 100ml smantana
  • sare,pipier
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se fierb 6 oua in apa cu sare.Se lasa la racit in apa rece apoi se decojesc.Se taie pe lungime si se scot galbenusurile.Se pun galbenusul intr-un vas si se mixeaza cu unt si pate de ficat.Se condimenteaza cu sare si piper.Se umplu jumatatile de ou cu aceasta compozitie.Se face o maioneza din 2 galbenusuri cu o lingurita de mustar,sare si ulei.In maioneza obtinuta se pune smantana dulce.Se condimenteaza cu sare si piper daca mai este nevoie.Se pune maioneza pe un platou,ouale umplute si se orneaza dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Briose cu cascaval si masline