Oua umplute

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2011 | 5063 vizualizari

 

in fiecare an ne raman oua de la Paste, asa ca de data asta am hotarat sa le umplu pentru ca mi-am cumparat platou pentru oua :d :)):))

 

INGREDIENTE

  • oua rosii
  • 1 pate ficat pui
  • 2 lingurite mustar
  • 2 galbenusuri
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Taiem ouale pe jumatate, le scoatem galbenusul si le dam deoparte pana pregatim umplutura.

Din pateu, cele 2 galbenusuri si mustar pregatim umplutura, le punem pe toate intr-un castron si amestecam bine pana cand se omogenizeaza compozitia.

Cu aceasta umplutura umplem jumatatile de ou.

Ornam cu frunzulite de patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]