Oua umplute

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2011 | 4808 vizualizari

 

Asa fac eu ouale umplute.

 

INGREDIENTE

  • oua fierte (cate doriti)
  • 1 pateu de pui
  • sare, piper, boia
  • 50 ml ulei
  • 2 lgt mustar
  • 400-500g smantana
  • piper alb macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale fierte tare se curata si se taie in doua pe lungime. Se scot cu grija galbenusurile, iar albusuile le punem deoparte. Galbenusurile le zdrobim bine cu furculita, adaugam pateul si smantana si le amestecam bine impreuna pana devine o pasta omogena. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se ia fiecare albus si se umple cu pasta si se aseaza pe un platou cu partea bombata in sus.

Separat se face maioneza dintr-un galbenus fiert cu ulei (cantitate dupa ochi) si mustar. Cand este gata se adauga smantana, se omogenizeaza si se condimenteaza dupa gust cu sare si piperul alb.

Se toarna pe langa oua in asa fel incat sa nu fie acoperite. Se presara deasupra boia si se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (20)

mirela0911 1

06.05.2011, 23:20

Anamaria eu fac o data, maxim de doua ori pe an

Sidy 1

07.05.2011, 06:20

Aperitivul favorit al familiei....s-ar consuma zilnic , daca as face

mirela_sagi 1

21.05.2011, 14:25

super bun......am sa fac si eu d ziua sotului meu.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]