Oua umplute

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2011 | 7578 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 1 lingura mare branza proaspata
  • 1 lingurita unt
  • sare
  • piper
  • 1 fir ceapa verde
  • cateva fire de marar si patrunjel.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se spala ouale si verdeturile. Se fierb ouale si apoi se racesc. Se curata si se taie in doua pe lungime. Se scoate cu grija galbenusul si se amesteca cu branza, untul, sare, piper si verdeturile tocate fin. Se umplu jumatatile de albus cu acest amestec si se decoreaza dupa preferinta.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

ieri la 10:43

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute