Oua umplute

de VERONICA2607 in Aperitive / Garnituri, 14 Feb 2012 | 4375 vizualizari

 

am vazute multe retete de oua umplute....am mancat o singura data, mi-au placut dar n-am facut pana acum....am indraznit sa fac si chiar mi-au placut cum a iesit...

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 100 gr pateu porc
  • 1 ceapa mica
  • 50 gr unt de masa
  • sare
  • piper
  • 1 lingura apa rece
  • castravete si masline pentru ornat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se fierb, sa fie tari, se lasa la racit si se curata cu grija sa nu luam mult din albus(daca sunt oua greu de curatat), se  taie jumatati si tot cu grija se scot galbenusurile. Galbenusurile, ceapa taiata marunt, pateul ,apa , sare si piper dupa gust si untul  se maruntesc si se mixeaza la robot pana ce obtinem o pasta omocena. Compozitia astfel rezultata se pune intr-un șpriț si se umplu cu el jumatatile de albus. Se orneaza cu masline si castravete dupa  cum doriti (se poate orna cum aveti placere)

  POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftelute din cartofi cu sos de rosii