Oua umplute

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2013 | 14588 vizualizari

 

Imi plac,sunt usor de facut si de efect pe platou.Unii vor spune ca pica greu,sunt consistente,dar ce sa facem mai sunt si ''mancaruri'' consistente.
Cand ai familion mare sau invitati fierbi peste 15 oua,sa ajunga la toata lumea pofticiosa.

 

INGREDIENTE

  • 15 oua
  • 1 cutie pateu de ficat
  • 1 lingurita mustar
  • gogosar in otet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se fierb , sa fie tari,se racesc ,se curata de coaja si se taie pe jumatate.Din 3 galbenusuri pregatim niste maioneza,cu care ornam ouale.

Restul de galbenusuri le pasam bine,le amestecam cu mustar,sare,piper si adaugam pateul si gogosarul taiat marunt.Cu aceasta compozitie umplem jumatatile de oua si ornam cu maioneza

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu maioneza si tarhon