Oua umplute

de Alinutza80 in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2013 | 5185 vizualizari

 

De obicei fac multe sa ne saturam,dar de data asta am avut si musafiri.

 

INGREDIENTE

  • 20 oua
  • 1 cutie mare pateu de ficat
  • 2 linguri mustar
  • 3-4 linguri maioneza
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se fierb tari, se racesc, se curata de coaja si se taie in  jumatati.

Galbenusuri se scot si se paseaza bine, apoi se amesteca cu maioneza, mustar, sare, piper si  pateu. Se amesteca bine si cu aceasta compozitie se umple jumatatile de oua.

Se pot orna cu patrunjel verde.

Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu ton