Oua umplute

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2010 | 8601 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 1 pateu de pui 300gr
  • 1 lingura si jumatate unt (sau margarina)
  • piper
  • vegeta
  •  patrunjel  verde pentru decor
  • maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se pun intr-o oala la fiert.

le lasam sa fiarba pana sunt tari.

cand sunt gata de fiert se pun in apa rece la racorit.

cand s-au racorit se cojesc,se taie in 2 si se scoate galbenusul.

pateul se amesteca cu 3-4 galbenusuri tari date prin sita,se adauga untul,piper si vegeta dupa gust.

se freaca bine toate pana se obtine o crema.

cu aceata crema se umplu jumatatile de albus si se aseaza pe un platou.

se orneaza cu maioneza si frunze de patrunjel(sau cu ce mai doriti).

eu maioneza am facut-o dintr-un galbenus fiert,unul crud,1 lingura mustar,ulei si zeama de lamaie.

galbenusul fiert se da prin sita,se adauga si galbenusul crud si mustarul.

acestea se mixeaza putin ,apoi incepe sa se puna ulei treptat iar mai la urma putina zeama de lamaie. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateu de ficat cu vin de Porto și pastă de ceapă roșie