OUA UMPLUTE

de Roda in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2009 | 8111 vizualizari

 

Indiferent cu ce umplutura , ouale umplute constituie un aperitiv excelent!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua,
  • 2 sardele frecate cu unt,
  • 3 lingurite mustar,
  • 1 lingurita cas ras,
  • sare,
  • piper,
  • 1/2 pahar maioneza,
  • sardele pentru ornat,
  • masline ;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA OUA UMPLUTE:

1Se fierb ouale in apa sarata.

2.Se curata de coaja, se taie  in jumatati si  se scot galbenusurile

3.Galbenusurile se pun intr-un bol si se zdrobesc cu furculita , apoi se amesteca cu pasta de sardele, casul  ras pe razatoarea mica,sarea si piperul.

4. Se umplu ouale cu aceasta umplutura, se aseaza pe un platou si deasupra se toarna maioneza.Printre jumatatile de oua se aseaza sardelePe fiecare ou , se pun masline taiate rondele .Fiecare poate orna ouale umplute dupa gust si fantezie.

Daca ti-a placut reteta noastra "OUA UMPLUTE" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Roda 1

15.05.2009, 21:41

Poti sa le folosesti afumate sau din conserva;daca sunt afumate , aroma este mai pregnanta.Eu am folosit sardele din conserva si le-am turmixat impreuna cu uleiul lor;am lasat cateva sardele pentru ornat.

Bya Ralu 1

20.12.2013, 01:13

super

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 12:41

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ton