Oua umplute cu ficat de iepure

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2012 | 4250 vizualizari

 

Cand am fiert ouale ptr. vopsit jumatate din ele s-au crapat :(, desi am pus sare in apa la fiert. Asa ca am ramas cam cu vreo 10 oua fierte. Le-am transformat rapid!!!

 

INGREDIENTE

  • oua 10 bucati
  • ficat de iepure 200 g.
  • sare iodata
  • mustar Dijon (cu seminte)
  • piper proaspat macinat
  • maioneza
  • frunze de salata verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ficat de iepure:

Ouale se fierb in apa rece, cca. 6 minute dupa ce a incept sa clocoteasca apa. Se scot din apa fierbinte si se trec in apa rece.

Intre timp se fierbe ficatul de iepure apa cu putina sare.

Se decojesc ouale, sa taie pe transversal in doua. Galbenusul fiert se paseaza cu furculita, se adauga ficatul pasat marutn, cca. 2 lingurite de mustar dijon. Se amesteca pana se inglobeaza toate ingredientele, se asezoneaza de sare si piper.

Se umplu jumatatile de ou cu cate o lingurita de umplutura. Se aseaza pe un pat de salata si se orneaza dupa gust cu maioneza.

TIPS-URI

1

ficatul de iepure se poate inlocui cu ficat de pasare (pui, gaina, rata, curcan)

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ficat de iepure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

adry88 1

09.04.2012, 20:21

interesant nu am incercat niciodata

Rocsi 1

09.04.2012, 20:33

numai bunatati ai pregatit draga mea

Sim0na 1

09.04.2012, 21:00

Faina combinatie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateu de ficatei de pui