Oua umplute cu pate

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2010 | 22521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 pate 200g
  • 100 g unt
  • 1 lingura mustar
  • 2 galbenusuri
  • ulei pt maioneza
  • 4 linguri smantana
  • piper,sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu pate:

Se pun ouale la fiert in apa rece cu 1 lingurita de sare.Din cele doua galbenusuri,mustar si ulei se face maioneza.Dupa ce s-au fiert ouale,se lasa sa se raceasca.Pe urma se taie ouale jumatati,se scot galbenusurile care se piseaza cu furculita.Galbenusurile se amesteca cu pateul,untul lasat la temperatura camerei,sare si piper dupa gust.In maioneza se adauga smantana,sare si piper dupa gust.Se umple jumatatile de ou cu pasta astfel obtinuta,se pun pe un platou si peste se pune maioneza.
Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pogacei cu jumari