Oua umplute cu pate

de Lau in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2011 | 5346 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua
  • 1 lingura margarina
  • 1 lingurita mustar
  • pateu  de ficat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu pate:

se fierb ouale in apa cu sare

dupa ce s-au racit se curata si se taie in 2 pe lung

se  amesteca galbenusurile,margarina,mustarul si pateul se omogenizeaza bine,

se umplu ouale cu compozitia si se orneaza dupa preferinta

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de pate