Oua umplute cu pate de gasca si rata

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2013 | 8484 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 oua
  • 1 pate rata integral
  • 1 pate gasca
  • 150 gr unt
  • sare
  • piper
  • marar verde
  • 2 catel usturoi
  • 3 linguri mustar
  • gogosari si castraveti pt ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu pate de gasca si rata:

Ouale se pun la fiert 7 minute, apoi se pun in apa rece 5 minute pt ca sa se curate de coaja mai bine, apoi le curatam de coaja si le taiem pe lung, scoatem galbenusurile si le punem intru-n bol separat dearece le folosim pentru pasta.

Galbenusurile se freaca bine, se pune sare, piper, adaugam unt si apoi pateurile de rata si gasca si le frecam bine pana se omogenizeaza, fara sa ramana cocoloase.Tocam niste marar verde si usturoi foarte marunt si punem peste compozitie si amestecam bine.

Fiecare jumatate de ou se umple cu compozitie de pasta care se pun pe un platou pe pat de maioneaza.

Ouale se orneaza cu fasii de gogosar in otet si castraveti murati ,masline si frunzulite de marar , patrunjel.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pate de gasca si rata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun de răsfăţ