Oua umplute cu piept de pui si branza

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2013 | 4899 vizualizari

 

Un aperitiv usor si bun!!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • jumate de piept de pui
  • 2 linguri de branza dulce de vaci
  • sare
  • 150-200 ml iaurt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu piept de pui si branza:

Se pun ouale la fiert (10-15 minute), sa fie tari. Pieptul de pui se pune si el la fiert tot cam 15 minute.

Ouale se curata, se taie in doua. Galbenusurile se amesteca cu branza, cu pieptul de pui tocat, se adauga si iaurt cat sa devina ca o pasta, se condimenteaza cu sare si se umplu albusurile.

Se aseaza pe farfurie si se pune iaurt peste ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu piept de pui si branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 38 %
239.99 lei
149.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (13)

Rocsi 1

29.03.2013, 21:34

Suna bine!

Dea_Dea 1

30.03.2013, 09:04

Meri da da , merge schimbul

deyutzky 1

31.03.2013, 23:22

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]