Oua umplute cu ton

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2012 | 4162 vizualizari

 

am vazut reteta pe http://www.trilulilu.ro/video-cum-sa/oua-umplute-cu-ton-mic-dejun-in-5-minute-by-cappy de la teo,si mi-a placut,e tare gustoasa,doar ca eu am facut-o cu maioneza

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 lingurita mustar dulce
  • 2 linguri maioneza
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 cutie ton rio mare
  • 1 catel de usturoi
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ton:

Punem ouale la fiert timp de 5 minute dupa ce a inceput sa clocoteasca. Le punem in apa rece si le lasam cateva minute sa se mai raceasca. Se curata de coaja,se taie in 2 pe lung.

Se pun galbenusurile intr-un castron, se piseaza bine, adaugam ceapa taiata marunt, maioneza, usturoiul dat pe razatoarea mica si tonul scurs bine de ulei. Bagam blenderul cateva secunde pana se face o pasta, adaugam sarea si piperul si mustarul, se amesteca bine si se umple fiecare jumatate de ou.

Se lasa timp de 2 ore la rece dupa care se pot servi. Este un aperitiv usor si foarte bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua romanesti cu salam prajit