Oua umplute cu vinete

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2012 | 6097 vizualizari

 

pentru cei care nu au mancat pana acuma,vi le recomand cu mare drag!sunt foarte bune

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • vinete facute cu maioneza
  • putina maioneza
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu vinete:

Ouale se pun la fiert in apa rece cu putina sare si se lasa in jur de 4-5 minute,cat sa se faca tari!Se curata si se taie in doua fiecare ou dupa care scoatem galbenusul si le umplem cu vinete.Condimentam cu putina sare si punem cate un varf de maioneza.Le lasam 2 ore la rece dupa care se pot servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute cu crema de branza si jambon