Ouale mele rosii

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2014 | 3986 vizualizari

 

De pasti ca tot omul am rosit si eu oua.

 

INGREDIENTE

  • 15 oua
  • 1 l apa
  • vopsea de oua rosie Carmin
  • sare
  • otet
  • ulei pt uns ouale
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ouale mele rosii:

Ouale se spala cu apa si detergent si se limpezesc foarte bine.Se pun la fiert in apa cu sare circa 10 minute.

Se pregateste vopseaua:1 litru de apa se pune la fiert cand a fiert se adauga otet 3 linguri si vopseaua rosie ,se amesteca.Ouale fierbinti se pun in recipientul cu vopsea si se lasa 3-4 min.

Se scot pe o hartie absorbanta ,se lasa sa se usuce apoi se sterg cu un servetel imbibat cu ulei.

TIPS-URI

1

Ouale nu se fierb in vopsea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ouale mele rosii" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pate de gasca si rata