Pachetele aperitiv

de irena in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2012 | 11525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Foi placinta,
  • ulei masline.
  • Ptr umplutura:
  • svaiter/cascaval
  • sau ciuperci sote
  • sau carne tocata preparata.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele aperitiv:

Foile de placinta se taie in patrate de 10 cm si fiecare foaie se unge cu ulei de masline pe ambele parti. Se suprapun cate 2 patrate, iar in mijloc se aseaza umplutura si se strang astfel incat sa se formeze o punguta .Se coc pe hartia de copt in cuptorul incins la 220 C ptr 5 - 7 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

irena 1

21.02.2012, 09:30

Sunt foarte bune si a doua zi ,adica se pastreaza la fel de proaspete si crocante.In reteta am scris ca se pot umple si cu ciuperci,etc,,dar mai adaug ca se pot prepara si ca desert,iar ca umplutura poti folosi nuca tocata amestecata cu zahar,cacao si albus de ou,sau stafide sau rahat,etc.
Va multumesc si va doresc o zi buna !

mena29 1

22.02.2012, 21:17

okiiVerzi 1

27.02.2012, 18:50

simplu , frumos si bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]