Pachetele cu bacon si ciuperci

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2011 | 15958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g foietaj frantuzesc
  • 1 borcan ciuperci
  • 150 g bacon afumat
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 1 galbenus de ou
  • 1 lg lapte
  • 2 lg ulei masline    
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu bacon si ciuperci:

Intr-o tigaie punem 2 lg ulei masline si calim ceapa taiata marunt (eu am tocat ceapa cu robotul, la fel si ciupercile si baconul) apoi punem ciupercile si baconul, piper si sare; lasam sa se raceasca putin.

Aluatul il taiem in patratele si pe fiecare bucatica asezam din aceste amestec apoi formam pachetele pe care le inchidem cu ajutorul unei furculite ; asezam pachetelele in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie ptr copt, le ungem cu galbenus amestecam cu lapte si le dam la cuptor pana se rumenesc.

Foarte bune .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu bacon si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun copios