Pachetele cu gem de capsuni si nuca

de cristinutanicolita in Mancaruri de post, 27 Noi 2016 | 8048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj
  • 1 borcan mic gem de capsuni
  • 200 g nuca macinata
Portii: 24
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu gem de capsuni si nuca:

Dam drumul la cuptor. 

Aluatul, dezghetat in prealabil, se întinde. Se taie patrate. 

Gemul se amesteca cu nuca. 

Se pune gem pe fiecare patrat si se pliaza. 

Se pun in tava, se cresteaza usor deasupra si se coc la foc mediu pana se rumenesc.

Reci se pot pudra cu zahar. 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu gem de capsuni si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

ieri la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

ieri la 13:55

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]