Pachetele umplute

de Sidy in Pui, 3 Mai 2011 | 3783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 felii de snitel sau file de piept de pui
  • 1 conserva de ciuperci
  • 5 felii brinza topita Hockland
  • 1-2 oua
  • ceapa
  • patrunjel verde
  • sare ,
  •  piper
  • 1 lingurita mustar
  • smintina.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele umplute:

Feliile de piept se bat bine si se condimenteaza cu sare si piper. Din ciuperci facem o tocanita cu putina ceapa dar nu adaugam apa de loc. Cind e gata spargem ouale peste ciuperci si invirtim pina se intaresc. Potrivim de sare si piper si adaugam patrunjel verde tocat.

Peste feliuta de snitel punem o felie de brinza topita si o lingura din compozitia de ciuperci. Prindem bine cu scobitori si asezam pachetelele intr-o cratita cu putina apa si lingurita cu mustar.

Lasam sa fiarba pachetelele . La sfirsit in sosul lasat de ele adaugam putin unt si smintina. Se servesc cu cartofi piure sau orice alte legume.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]