Paine aperitiv

de sabiradu in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2011 | 6533 vizualizari

 

Am preparat o reteta de piine aperitiv foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 lingurita chimen
  • 1 lingurita busuioc
  • verdeturi italiene Kotanyi
  • piper mozaic
  • 200 g cascaval
  • 200 g salam
  • 100 g ardei gras rosu si verde
  • 1 pliculet drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • 1 cana apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine aperitiv:

Punem faina intr-un lighean ,adaugam drojdia ,sarea ,zaharul si putina apa.

Lasam 5 minute sa se dospeasca putin apoi adaugam condimentele (busuiocul,chimenul ,verdeturile si piper daca va place ), oul si untul si framantam bine un aluat nelipicios.

Punem apa in functie de cat cere faina ,mie mi-a mai ramas putina in cana.

Lasam la dospit la cald si abur daca se poate.

Cand si-a dublat volumul, intindem aluatul, taiem 3 fasii si punem pe una salam cubulete, pe cealalta cascavalul si pe a treia ardeiul gras.

Rasucim aluatul si apoi il impletim. Punem in tava si mai lasam la crescut cca 20 minute.

Dam la cuptor pana se rumeneste putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu ciuperci si mozzarella la cuptor