Paine cu branza si masline

de alldaycooking in Piine, 13 Feb 2012 | 4880 vizualizari

 

Impreuna cu gandacelul meu, am papat painea calda, nu am mai avut rabdare sa asteptam sa se raceasca. A iesit foarte moale si pufoasa, nu prea sarata si cu un gust foarte interesant de masline coapte.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina alba
  • 350 ml apa calduta
  • 7 gr drojdie uscata
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • 1 lingurita fructoza
  • 200 gr branza sarata
  • 1 mana de masline Kalamata fara samburi
  • busuioc maruntit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu branza si masline:

Am pus faina intr-un castron, am adaugat drojdia, fructoza, sarea si 3 linguri ulei de masline, apoi treptat am pus apa calduta amestecand continuu. Am obtinut o coca destul de moale si lipicioasa pe care am lasat-o aproximativ 30 de minute la loc caldut. Am adaugat branza maruntita cu ajutorul furculitei si maslinele taiate marunt si am framantat din nou. Am asezat aceasta coca intr-o tava ceramica unsa cu putin ulei. Am intins coca in tava si am presarat deasupra putin ulei de masline si busuioc maruntit. Am copt la 180 de grade Celsius pana cand s-a rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu branza si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]