Paine cu dovlecel

de Sylvia in Piine, 1 Iun 2010 | 5864 vizualizari

 

Am facut aceasta paine inspirata fiind de o revista care o prezenta, eu am adaptata aluatul la reteta mea preferata dar am pastrat idee ade pune dovlecel ras in ea.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de 350 grame faina alba si 150 grame faina integrala,
  • 2 linguri de fulgi de secara,
  • 250 ml apa,
  • 50 grame drojdie proaspata,
  • o lingurita de miere, 
  • o lingura de ulei de masline ( bio am pus eu ),  
  • sare,
  • o jumatate de dovlecel mic ( zuchinni am pus eu).
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu dovlecel:

Preparare : asezam toate ingredientele  in masina de facut paine , incepand cu apa, drojdia, mierea, uleiul apoi fainile si secara si la final de tot sarea. Am selectata programul 2 care este programul rapid la mine, de 110 minute. Am pregatit intre timp dovlecel, l-am spalat bine si l-am sters si l-am dat pe razatoare pe forma cea mai fina. La semnalul sonor al masinii de facut paine, cand aluatul este bine framantat adaugam dovlecelul .

 Lasam masina sa isi faca treaba cu terminatul aluatului si copt painea. Dupa 110 minute avem rezultatul.  Am obtinut o paine pufoasa si aromata, cu urme fine de dovlecel in ea. A crescut foarte bine si a fost super buna, o sa repet reteta cu siguranta.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine arabeasca