Paine cu gouda

de divainbucatarie in Piine, 27 Oct 2010 | 5502 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina,
  • 1 pachet praf de copt,
  • 1 varf cutit sare,
  • 200g branza rasa (Gouda, Emmentaler; in general cascaval),
  • 1 ceasca lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu gouda:

Amestecam toate ingredientele (obtinem o masa mai lipicioasa) si le rasturnam intr-o forma de chec. Painea se coace in 25-30 minute la 190°C in cuptor electric – cu caldura de jos si de sus, sau pe programul de copt prajituri la 180°C in 40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu gouda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine elvetiana