Paine cu ou

de burdulea56 in Aperitive / Garnituri, 11 Oct 2010 | 5214 vizualizari

COMENTARII (21)

Rocsi 1

11.10.2010, 22:03

vai ce mai mancam cu putini ani in urma..saptamanal imi faceam

marcela1979 1

11.10.2010, 22:10

foarte bun la mic dejun sau cina cu o cana de ceai cald

kamy 1

11.10.2010, 22:33

acum 35-40 si de ani in urma...la mama acasa...cu mancarea de mazare se mancau ...friganelele...

lacrimioara 1

11.10.2010, 23:12

chiar azi am mancat cu ceai imi aminteste de copilarie

lilik 1

11.10.2010, 23:18

si eu fac friganele si le presar cu zahar

marieta 1

11.10.2010, 23:42

sunt bune cu branza telemea rasa deasupra

La Ancuta 1

12.10.2010, 00:30

si noi mancam cu zahar sau fara zahar dar cu mancare de mazare. Excelente

mihaelar63 1

12.10.2010, 01:29

chiar azi am facut bundas kener adica pi moldovineste -paine cu bundita , ma amuzam cand ma gandeam ce surprinzatoare ar fi fost postarea ei , mi-ai luat-o inainte

Bucataras 1

12.10.2010, 07:09

daca tin minte, cind eram mic imi facea mamaia si-i zicea cicipapa

mena29 1

12.10.2010, 07:54

chiar a trecut mult timp de cand nu am mai facut

lia maria 1

12.10.2010, 09:08

amintiri placute pentru toata lumeasi ce buna e painica asta

silvi0ara 1

12.10.2010, 10:53

Mie cand imi e pofta de ceva dulce fac repede cateva friganele si le presar cu zahar.Doar ca eu dau felia de paine si prin lapte.Foarte bune.

burdulea56 1

12.10.2010, 23:22

Rocsi, Carla, Kamy, multumesc, ramane tot buna mereu si rapida pe deasupra si economica daca pui la socoteala ca nu renunti nici in ruptul capului la painea veche.

burdulea56 1

12.10.2010, 23:23

Lacramioara, e buna cu ceai si mie imi place. Lilik, multumesc de furcu, la voi se zice friganele.

burdulea56 1

12.10.2010, 23:24

Si asa fac uneori Marieta, am si la asta reteta si poze, acum fug sa postez.

burdulea56 1

12.10.2010, 23:25

Postavaru, e buna cu mazare zici?

burdulea56 1

12.10.2010, 23:26

Mirelar, a ta poate e mai buna reteta, aratane-o.

burdulea56 1

12.10.2010, 23:27

Cum sefu? cicipapa, de unde oare, precis tra sai aiba o legenda, spune-ne-o.

burdulea56 1

12.10.2010, 23:28

Mena, Lia, chiar ca ne aduce aminte de copilarie, cred ca nu este copil sa nu-i placa.

burdulea56 1

12.10.2010, 23:29

Silvia, uneori si eu folosesc lapte, imi place si asa.

adry88 1

20.05.2011, 10:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinte cu faina fara gluten cu branza si marar