Paine cu ou

de burdulea56 in Aperitive / Garnituri, 11 Oct 2010 | 5717 vizualizari

 

Painea cu ou sau ,,bundas chener,, nu stiu sa scriu corect, este o reteta pe care o facea foarte buna o matusa unguroaica. Ea facea reteta asta de multe ori cu cozonacul care se invechea. Era minunat la gust. Intotdeauna de sarbatori cand ramane cozonac, musai sa fac cateva felii.

 

INGREDIENTE

  • 3-4 oua,
  • paine mai veche,
  • sare,
  • ulei pt prajit painea.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu ou:

Se bat ouale cu putina sare, se taie felia de paine in jumatate, se da prin ou pe ambele parti, apoi se prajeste in ulei tot pe ambele parti. O asociez cu mezeluri, la dejun sau la cina.

TIPS-URI

1

Folositi paine mai veche.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

burdulea56 1

12.10.2010, 23:28

Mena, Lia, chiar ca ne aduce aminte de copilarie, cred ca nu este copil sa nu-i placa.

burdulea56 1

12.10.2010, 23:29

Silvia, uneori si eu folosesc lapte, imi place si asa.

adry88 1

20.05.2011, 10:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec de branza cu masline si sunca