Paine de casa

de silvianart in Piine, 9 Ian 2017 | 3149 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 850 gr. faina
  • 300 ml apa
  • 80 ml ulei floarea soarelui
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura otet
  • 1/2 lingura sare
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 1 ou
  • un varf lingurita turmeric pt. culoare
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine de casa:

Se framanta totul manual, cu dragoste deplina, sau la masina de paine/robot.
Se lasa 45 min la dospit, apoi intra la cuptor,  pentru 1 ora, la 170 grade C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine cu ceapa si masline