Paine prajita cu ou si branza de oaie

de burdulea56 in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2010 | 8026 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta, cantitatile folosite sunt in functie de numarul membrilor din familie. Eu am folosit 3 oua si in functie de acestea feliile de paine.

 

INGREDIENTE

  • felii de paine mai veche de o zi,
  • oua,
  • o bucata de cas de oaie,
  • sare,
  • ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine prajita cu ou si branza de oaie:

Ouale se sparg, se sareaza, se bat bine cu furculita. Feliile de paine se inmoaie in ouale batute, se prajesc in ulei incins pe o parte, se intorc pe cealalta parte si imediat se presara cas razuit pe razatoarea cu gauri mici. Se lasa feliile la prajit pana se inmoaie branza, se scot pe servetel absorbant, apoi se aseaza pe farfurie sau platou. Se orneaza cu felii prajite de salam, se servesc calde cu rosii si ardei iute.

TIPS-URI

1

Folositi cas de oaie sau cascaval vechi la care nu vreti sa renuntati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine prajita cu ou si branza de oaie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]