Paine prajita cu ou si branza de oaie

de burdulea56 in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2010 | 7707 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta, cantitatile folosite sunt in functie de numarul membrilor din familie. Eu am folosit 3 oua si in functie de acestea feliile de paine.

 

INGREDIENTE

  • felii de paine mai veche de o zi,
  • oua,
  • o bucata de cas de oaie,
  • sare,
  • ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine prajita cu ou si branza de oaie:

Ouale se sparg, se sareaza, se bat bine cu furculita. Feliile de paine se inmoaie in ouale batute, se prajesc in ulei incins pe o parte, se intorc pe cealalta parte si imediat se presara cas razuit pe razatoarea cu gauri mici. Se lasa feliile la prajit pana se inmoaie branza, se scot pe servetel absorbant, apoi se aseaza pe farfurie sau platou. Se orneaza cu felii prajite de salam, se servesc calde cu rosii si ardei iute.

TIPS-URI

1

Folositi cas de oaie sau cascaval vechi la care nu vreti sa renuntati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine prajita cu ou si branza de oaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete