Aluat:
Umplutura:
Pentru uns deasupra:
Punem faina intr-un vas mai mare si facem o adancitura in mijloc.
In mijloc punem oul, zaharul, sarea, drojdia, putin lapte caldut si amestecam.
Lasam 15 minute sa creasca drojdia.
Punem apoi untul moale, si incepem sa turnam incet laptele caldut si sa framantam pana obtinem un aluat elastic si nelipicios.
Lasam apoi aluatul la dospit pana cand isi dubleaza volumul.
Dupa ce si-a dublat volumul impartim aluatul in 10 parti egale.
Tapetam masa cu faina, luam fiecare bucata de aluat ii dam forma de bila.
Intindem fiecare biluta cu sucitorul, punem in mijloc cate o lingurita de crema de ciocolata, apoi aducem fiecare capat spre mijloc si il prindem bine.
Dupa ce am terminat lasam pachetelele la odihnit pe masa timp de 20 de minute.
Oul se bate cu laptele.
Tapetam o tava cu hartie de copt, asezam in ea pachetelele, apoi le ungem cu oul batut, iar apoi le dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos.
Sa aveti pofta!