Painici cu tarate,chia si psillium

de Valclaudia in Piine, 3 Mai 2015 | 3253 vizualizari

 

pot fi servite in toate fazele dietei, incepand cu faza de atac.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 5 linguiri tarate de ovaz
  • 1 lingura seminte chia
  • 1 lingura seminte psillium
  • 1 lingura branza de vaci degresata
  • 2 linguri iaurt degresat
  • 1 praf de sare
  • seminte de chimen pentru presarat deasupra
  • un varf de cutit bicarbonat de sodiu stins in 2-3 stropi de zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici cu tarate,chia si psillium:

Separam albusurile de galbenusuri.

Batem albusurile spuma cu sarea.

Galbenusurile se mixeaza cu semintele chia si psillium.

Adaugam peste galbenusuri branza degresata si iaurtul degresat, mixam.

Adaugam taratele de ovaz, le amestecam cu galbenusurile, branza si iaurtul.

Adaugam bicarbonatul stins in zeama de lamaie.

Incorporam in aceasta compozitie spuma de albusuri.

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Tapetam o tava cu hartie de copt.

Luam din amestec cu lingura si formam gramajoare in tava, lasand loc intre ele.

Presaram seminte de chimen.

Dam tava la cuptor pentru 25-30 minute pana se rumenesc painicile frumos.

 

TIPS-URI

1

chiar daca nu sunt prea aratoase, va asigur ca sunt tare gustoase si satioase ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Painici cu tarate,chia si psillium" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine prajita la cuptor