Pakora de pui

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 31 Oct 2012 | 6770 vizualizari

 

Un aperitiv indian aromat si usor picant :)

 

INGREDIENTE

  • 100 gr faina
  • 1 piept de pui dezosat
  • apa
  • sare,piper
  • 1 lingurita curcuma
  • 1 lingurita praf curry
  • 2 lingurite praf chilli
  • 1 lingurita pudra ghimbir
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pakora de pui:

Pieptul de pui se spala si se pune intreg la fiert. Dupa ce a fiert il taiem fasii potrivite. Intr-un castron punem faina, condimentele si apa cat sa se formeze un fel de aluat de clatite. Bucatile de pui se dau prin aluat apoi se prajesc in ulei bine incins. Se servesc calde alaturi de legume, sos de rosii s.a .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pakora de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele din piept de pui