Palmieri

de simsim82 in Dulciuri, 23 Apr 2014 | 18840 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie foietaj
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palmieri:

Se presara foaia de aluat cu zahar, apoi se ruleaza spre centru din ambele parti, astfel obtinand doua suluri egale unite, ca in imagine.

Se taie felii groase de cca 0,5 cm care se "tavalesc" prin zahar si se asaza in tava si se dau la cuptor (deja incins) la 200 grade C, pana se rumenesc.

TIPS-URI

1

Puteti folosi zahar brun, astfel vor iesi mai aromati si "rumeni"

Daca ti-a placut reteta noastra "Palmieri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]