Pancove din aluat de paine

de mirela0911 in Mancaruri de post, 30 Aug 2011 | 11433 vizualizari

 

Si pentru ca mi-a ramas aluat de la rulada cu branza, am zis sa fac cateva pancove, foarte bune pentru o zi de post.

 

INGREDIENTE

  • 500g faina alba
  • 20g drojdie proaspata
  • sare
  • apa cat cuprinde
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pancove din aluat de paine:

Se face un aluat din faina, sare, drojdie si apa, se framanta pana obtinem un aluat omogen si elastic. Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.

Intr-o cratita se pune ulei la incins. Cu mana umeda rupem din aluat o bucatica si o intindem cu mana tragand de capete si invartind aluatul in mana. Se pune in uleiul incins si se prajeste pe o parte si pe cealalta.

Se scot pe servetele pentru a lua surplusul de ulei. Se servesc caldute cu gem, zahar, miere, cu ce doriti. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pancove din aluat de paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

DIANA B 1

01.09.2011, 09:44

Vai , ce usor de facut , dar si bun de papaaaaaaaat ...

Bucataras Medi 1

04.09.2011, 13:17

grozave................

feliciacristea46 1

12.02.2013, 15:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]