Pandispan cu capsuni

de Raluca ElenaDiaconescu in Mancare copii, 4 Iul 2019 | 2361 vizualizari

 

 meniu copii

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 7 linguri de făină
  • 7 linguri de zahăr
  • Capsuni
  • Zahar pudră
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni:

Se bat albușurile spuma cu un praf de sare.
Galbenusurile se amesteca cu zaharul si se adauga treptat peste albusuri.
Faina se adauga in aluat si se amesteca foarte usor cu o lingura de lemn.
Cuptorul trebuie sa fie preincălzit inainte.
Se pune o foaie de pergament intr.o tava mai micuta si se toarna compozitia. Apoi punem capsunile deasupra taiate in 2, nu le apasam in aluat. Apoi la 160 grade aproximativ 35-40 minute, facem test cu scobitoarea.
Cand se raceste, putem pudra prăjitura, apoi o putem taia.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de vara