Pandispan cu cirese

de Dya Daniela Andrei in Prajituri, 2 Iul 2013 | 14516 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 4 oua mari
  • 150 g zahar
  • 1 praf de copt
  • esente de vanilie
  • 300 g cirese (fara samburi)
  • 1 lingura cu ulei pentru uns tava
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu cirese:

Batem ouale spuma impreuna cu zaharul, pana ce acesta din urma se topeste complet.

Adaugam esentele si faina cernuta impreuna cu praful de copt.

Omogenizam compozitia obtinuta si o turnam intr-o tava unsa cu ulei.

Punem si ciresele si o dam la cuptor, la foc potrivit, pentru 50-60 de minute, pana trece "testul scobitorii".

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Lasati pandispanul sa se raceasca treptat, in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]