Pandispan cu fructe

de reisnaor_2006 in Prajituri, 31 Mar 2015 | 7136 vizualizari

 

Rapid,delicios si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 50 ml apa calda
  • 200 gr zahar
  • 1/2 plic praf de copt
  • 200 gr faina
  • 1 praf de sare
  • 1 portocala
  • 3-4 capsuni
  • 2 prune
  • Decor:creme Patisserie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu fructe:

Capsunile si prunele se spala bine si le taiem felii. Se tin intr-un bol cu zahar. Portocala o curatam de coaja si o taiem felii.

Preparam pandispanul: dupa separarea oualelor, batem albusurile cu 40 ml apa calda, adaugam zaharul treptat si se bate bine astfel incat daca intoarcem bolul, albusul sa nu cada.

Se mixeaza si galbenusurile cu 10 ml apa calda, se adauga peste albusuri.

Faina se amesteca cu praful de copt si sarea, se amesteca cu albusurile si galbenusurile. Se amesteca usor , compozitia obtinuta se pune la copt intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra se pun felii de capsuni,portocale si prune.

Cuptorul il incalzim la 200 de grade si lasam 20-30 minute.Facem testul cu scobitoarea.

Dupa coacere se lasa sa se raceasca,se orneaza cu frisca si se portioneaza

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine si glazura de ciocolata