Pandispan cu ghimbir, scortisoara si prune

de Dea_Dea in Prajituri, 27 Aug 2014 | 4176 vizualizari

 

Un desert rapid si gustos

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • un praf de sare
  • 3 linguri de zahar
  • 2 linguri de ulei
  • 3 linguri de faina
  • un varf de cutit de ghimbir macinat
  • un varf de cutit de scortisoara
  • un varf de cutit de praf de copt cu sofran Dr.Oetker
  • 3 prune
  • cateva merisoare
  • 3 caise confiate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu ghimbir, scortisoara si prune:

Batem spuma albusurile cu praful de sare, adaugam zaharul si mixam pana devin lucioase. Adaugam galbenusurile frecate cu ulei, apoi adaugam ghimbirul si scortisoara, iar la final faina amestecata cu praful de copt.

Punem compozitia in forma ( eu am avut de silicon de cozonac ), deasupra se pun prunele , merisoarele si caisele. Dam la copt la cuptorul preincalzit la foc mediu  30 -35 min.

TIPS-URI

1

Se pot pune orice fructe!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu ghimbir, scortisoara si prune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune si crema de branza